Klimatsmart industri i Eskilstuna

Eskilstuna är en en anrik expansiv industristad med siktet inställt på klimatsmart framtidsindustri. Genom smarta infrastruktur- och produktionslösningar som ger symbios, där allt hänger ihop med cirkulärt nyttjande av resurser, skapar vi en arena för klimatsmarta industrietableringar.

Etablera din industri mitt i Stockholms­regionens hållbara och effektiva transportflöden via kombiterminal och järnväg. Korta avstånd till leverantörer och kunder är bara några av alla fördelar med Eskilstuna. Tillsammans med dig vill vi ta med den klimatsmarta industrin in i framtiden.

Utbildning och kompetens finns via Mälardalens universitet (MDU) som är ett progressivt och samverkande universitet för en hållbar framtid genom kunskap och innovation. Närmare 20 000 studenter läser här och forskning bedrivs inom alla utbildningsområden och är internationellt framstående inom framtidens energi och inbyggda system. Här utvecklas utbildningar inom informationsteknik, industriautomation och logistik samtidigt som fristående företag bedriver yrkeshögskoleutbildning inom logistik, produktion och handel.

Manuel Brändeborn

Manuel Brändeborn Marknadschef

Mikael Jonsson

Mikael Jonsson Etableringschef